Mos ngurroni, NDIHMONI !!!!!

RRETH NESH

Shoqata bamirëse "ILIRËT" - një kulm mbi kokë është e regjistruar zyrtarisht në regjistrin e shoqatave në Austri më datën 28.03.2012.

Që nga ajo datë shumë njerëz ndihmuan dhe vazhdojnë të ndihmojnë me shuma në mijëra EURO me ndihmën e të cilëve mundësohet realizimi i projekteve bamirëse.

Mos ngurroni, NDIHMONI !!!!!

Copyright 2013-2016 ILIRET.EU